Competitie 2017/2018

Rangschikking

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vrijdag 27 oktober 2017   Zvk Gelko Eisden Dorp - Fs Gelko Hasselt


Vrijdag 20 oktober 2017   Fs Gelko Hasselt - F.p. Halle Gooik


Vrijdag 13 oktober 2017   Ft Charlerloi - Fs Gelko Hasselt

Hoogstaande partij zaalvoetbal en mooie spannende wedstrijd.

De eerste helft startte met enkele mooie aanvallen van Charlerloi maar de afwerking ontbrak. Chaibai alleen voor de Hasseltse doelman Dries maar werd afgeblokt. Een minuut later weer Chaibi alleen op Dries, deze laatste pakte hem echter met de benen, strafschop en geel. Dries zet zijn fout recht en pakt de strafschop op schitterende wijze. Van dit ogenblik kwam Gelko in de wedstrijd en de kansen kwamen voor Gelko. Bij een hoekschop wist Lolo het eerste doelpunt binnen te schieten, 0-1 Lolo, Drie minuten later een mooie assist van Sadek op Ibi en deze laatste werkt beheerst af, 0-2 Ibi. Thuisdoelman Claus wist vele shots van Gelko af te blokken, Jordani, Beslia en Sadek konden hierdoor niet scoren.

 

Charlerloi startte de tweede helft sterk maar Dries Lahraoui wist alle kansen te pakken. Echter bij onnodig balverlies van Gelko kon Tigra de 1-2 moederziel alleen in het doel leggen. Charlerloi kon nu het tempo van Hasselt niet meer volgen en moest drie gele kaarten slikken o.a. voor Wilson, Tigra en Ferrian. Ondertussen wist Lolo met een vluchtschot doelman Claus te verslaan, 1-3 Lolo. Door goed gebruik te maken van de vrije ruimte wist Ibi een assist te geven aan Beslija die het vierde Limburgse doelpunt op een presenteerblaadje kreeg aangeboden, 1-4 Beslija. De mooiste actie was een mooi samenspel tussen Reda, Ibi en Sadek die mooi afwerkte in het dak van het doel,1-5 Sadek. Charlerloi ging nu met vliegende doelman te spelen maar ze konden geen enkel doelpunt scoren want Dries had een superdag. Lolo kon zijn derde van de avond netten op een vluchtschot dat doelman Claus verraste, 1-6 Lolo.

Verdiende overwinning voor Hasselt dat klaar blijkt om volgende week Halle-Gooik te ontvangen.


Vrijdag 06 oktober 2017   Fs Gelko Hasselt - K.K. Malle Beerse


Vrijdag 29 september 2017   Ft My-Cars Roselies - Fs Gelko Hasselt

Fs Gelko Hasselt nam van bij aanvang de wedstrijd in handen en het was dan ook éénrichtingsvoetbal naar het doel van de thuisploeg Roselies. mooie acties werden door Gelko in mekaar geknutseld en de kansen werden deze keer wel benut. Doelpunten in de eerste helft kwamen via Ibi, Harram en liefst vijf keer op rij voor Ibi, Beslija scoorde de 0-7, thuisspeler Canaris zorgde er voor dat de nul voor de thuisploeg van het scorebord verdween. Lol trapte een 10 meter op de paal maar het is wéér Ibi die de 2-8 ruststand scoorde.

 

Na rust kwam Roselies met meer macht uit de kleedkamer en hadden ze meer balbezit. Maar Gelko kon nu rustig counteren en Reda dribbelde alles en iedereen op een hoopje om mooi af te werken, 2-9. Gelko wist nog twee maal te scoren via weeral Ibi en Lolo. Eindstand 4-11.


Vrijdag 22 september 2017   Fs Gelko Hasselt - Ft Antwerpen

Vanaf de eerste minuut spektakel en aanvallend futsal, assist Beslia naar Jordany maar gemist. In de derde minuut een vluchtschot van Lolo op hoekschop maar de Antwerpse doelman Zemmouri red. Na een tiental minuten kunnen we talloze kansen noteren voor Gelko, maar het is Antwerpen dat via een scherpe counter de 0-1 wist te netten via El Makrini. Een drietal minuten later na balverlies bij de bezoekers kan Hasselts kapitein Reda Jordany de diepte in sturen om de gelijkmaker te netten, 1-1 Martinus Jordany. Amper één minuut later wist Lolo de bal te bemachtigen en kon Anes gemakkelijk Gelko op voorsprong brengen, 2-1 Beslija Anes. In de 14de minuut was het alweer Anes die alleen naar het Antwerpse doel mocht oprukken en Zemmouri met een mooie lobbal wist te verslaan. 3-1 Beslija Anes. De aanvalsgolf van Gelko bleef doorgaan en Jordany kon zijn tweede van de avond scoren, 4-1 Martinus Jordany. Doelpogingen van El Moussaoui, Neesen en El Fashi werden gepareerd door de Hasseltse nummer één Dries Lahraoui.

 

Na rust was Antwerpen de meest aanvallende ploeg en Gelko kon meerdere malen counteren maar miste meerdere mooie kansen via Harram, Ibi en Lolo. Na een eerste gele kaart kreeg Neesen nog een tweede geel onder de neus geschoven en uiteraard betekend dit rood en bovenop ook nog eens een 10 meter trap die door de Hasseltse specialist van dienst Lolo vakkundig werd benut, 5-1 Jarque Moral. Antwerpen dat nu met vliegende doelman ging spelen wist via Hittou de 5-2 te netten, op vrijschop werd het zelfs 5-3 via Amar Zougghagi. Hasselt kreeg het nu moeilijk en Abdelhak kon de 5-4 binnenschieten. Was er een remonte van Antwerpen in de maak, gingen zij op en over Hasselt gaan? Na een hoekschop kon Ibi de verlossende treffer scoren voor Gelko, 6-4 Adnane Ibrahim. In de voorlaatste minuut kan Reda van op afstand scoren in het lege Antwerpse doel en zo de eindscore vast leggen,7-4 Reda Mohamed.


Vrijdag 15 september 2017  Zvk Celtic Houthalen '94 - FS Gelko Hasselt